“Майстри Фінансів” перероджуються на “Майстрів-Підприємців”

У Криворізькому ліцеї №127 на курсі за вибором “Соціальне шкільне підприємництво” продовжуються захоплюючі заняття! Незважаючи на нелегкий день, наповнений тривогами, та пізній 8-й урок, ентузіазм учнів і куратора не знає меж!

Учні не тільки ознайомилися з основними термінами курсу, а й успішно пройшли додатковий курс “Твій перший стартап”, за що отримали 0,5 кредиту ЄКТС. Це вже їхній перший крок до підприємницького майбутнього!

Найцікавішим для учнів стало визначення своїх сильних сторін. Ми створили інтерактивну дошку “Наші кадри”, де кожен учень позначив свій тип особистості та відповідні професії. В результаті дискусії з 11-Г класом ми визначили майбутніх логістів, адвокатів, підприємців, архітекторів і навіть консулів!

А головною зіркою дня став “віртуоз” — майстер на всі руки і душа колективу. Учні настільки захопилися, що забули про репетиторів, гуртки і навіть перерву. Два уроки пролетіли на одному диханні!

Щиро дякуємо всім, хто долучився до цього проєкту! Разом будуємо яскраве майбутнє!

Ольга Кочина, викладач курсу “Соціальне шкільне підприємництво”

Курс «Соціальне шкільне підприємництво» став продовженням навчання з фінансової грамотності для учасників КФГ. Тепер клубівці опрацьовують важливі питання підприємницької діяльності у реаліях сьогодення та її соціальної складової. Впевнена, що на заняттях під керівництвом Ольги Кочиної ліцеїсти отримають натхнення та практичні інструменти для втілення у життя найнеймовірніших ідей!

Людмила Чернова, керівник клубу фінансової грамотності “Майстри фінансів”

“Майстри Фінансів” перероджуються на “Майстрів-Підприємців”!!!! Впевнена, що і тут на вас чекають успіхи разом із молодою і завзятою керівницею Ольгою Кочиною!!!

Вперед до нових звершень!

Олена Кутня, керівник клубу фінансової грамотності “Майстри фінансів”

image host image host image host image host image host image host